SZC logo

Ceglédi Szakképzési Centrum

OM kód: 203068-015 | 2230 Gyömrő, Fő tér 2/B

Intézmény logo

Ceglédi Szakképzési Centrum Mihály Dénes Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Történet

Iskolatörténet

Történet

Tevékenységünk sikerét mutatja, hogy a nálunk végzettek többsége a munkaerőpiacon érvényesíti az iskolánkban tanultakat.

Intézményünkben a felnőttek oktatása keretében folyó iskolai rendszerű képzések munka mellett végezhető formában kerülnek megszervezésre. A felnőttek oktatásának elsődleges feladata a már nem tanköteles korú tanulók szakmai vizsgára történő felkészítése.

A szakmai képzések során célunk az, hogy tanulóinkat felkészítsük a jövő szakmai kihívásaira, a már meglévő szakmai tudásukat tovább bővítsék és megszerzett tudásukat hasznosítva sikeres szakemberekké váljanak a munkaerőpiacon. A felnőttek többsége tudatosan választ szakmát. Annak reményében keresik föl intézményünket, hogy az elsajátítandó szakképesítés megkönnyíti számukra az elhelyezkedést, vagy egy jobb munkakörbe való áthelyezést, és javít a bérszínvonalukon. Az intézményünk közismert a helyi társadalom és a munkáltatók körében Gyömrőn és Kistarcsán illetve ezen települések vonzáskörzetében.


A felnőttek oktatása esetében iskolánkban is ingyenes a tanuló részére az első és második szakképesítésre történő felkészítés.


Partnereink

SZC logo

Ceglédi Szakképzési Centrum


Ceglédi Szakképzési Centrum Mihály Dénes Szakképző Iskola

2230 Gyömrő, Fő tér 2/B


2024Ceglédi Szakképzési Centrum Mihály Dénes Szakképző Iskola